Dresscode op het cosplay gala

Een beetje gala kent natuurlijk een dresscode. Dit gala dus ook, en luidt: "Avondkleding en/of cosplay".

Wat is cosplay?
Cosplay is het verkleed gaan als een personage uit een Japanse (animatie)film, strip of game. Niet-Japanse kostuums staan we echter ook toe en Japanse mode (lolita, kimono) is ook welkom.

Thema "Kinderfeestje"

Het thema van het gala is dit jaar "Kinderfeestje"!

Dus trek je mooiste partyoutfit aan, of doe een cosplay van een jong personage of een personage dat onder kinderen ook populair is zoals bijvoorbeeld Pokémon, superhelden of minions! Het thema is erg vrij, dus laat je fantasie maar op de loop gaan!

Heb je geen kostuum dat met kinderfeestjes te maken heeft? Dat is helemaal niet erg, maar degene die het beste bij het thema past maakt wel kans om tot koning of koningin van het bal gekroond te worden! Het is wel de bedoeling dat je in cosplay, galakledij of een combinatie van de twee komt.

Als je niet volledig aan de dresscode kunt voldoen is dat niet een hele grote ramp. We vinden het gewoon leuk als je het wel voor elkaar hebt.

Maar er zijn een paar dingen die we liever écht niet zien...

  • Slippers of blote voeten (kan gevaarlijk zijn);
  • Vieze of kapotte spijkerbroek, joggingbroek, korte broek;
  • Petten en strandhoedjes enzo, dat staat niet echt chique.

Het kan zijn dat je een cosplay doet die al bovenstaande dingen heeft, zoals bijvoorbeeld Luffy uit One Piece. Dat is dan niet zo'n geschikte cosplay voor op het Cosplay Gala.

Als je verder niet zeker bent over wat je wel of niet aan mag doen, neem dan gerust contact met ons op!

5 november 2016
Dansschool Hulzebos
Meppel

Tickets

Informatie

Sponsoren